Hallon liten mobilabonnemang

SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris
5 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
109kr
49 kr/mån
LÄS MER
10 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
159kr
79 kr/mån
LÄS MER
25 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
259kr
129 kr/mån
LÄS MER
50 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
309 kr
149 kr/mån
LÄS MER
100 GBFriaFrån 49 kr i 6 mån + 100 GB extra surf
359kr
179 kr/mån
LÄS MER
  • Hallon Liten var ett litet abonnemang med ett begränsat antal sms/samtal/mms varje månad. Idag har detta fasats ut och finns alltså inte längre. Nedanstående text handlar om det gamla mobilabonnemanget Liten och är alltså inte längre aktuellt. Läs istället vår artikel om Hallon, eller gå till Hallon.se!

ARTIKEL OM HALLON

LÄS MER PÅ HALLON.SE

Hallon Liten är mobilabonnemanget som passar dig som inte surfar så mycket, men ändå vill ha ett riktigt billigt abonnemang. Du som är senior kan teckna billigare seniorabonnemang Hallon med kraftig rabatt. Med 2 GB data finns det utrymme att betala räkningar, surfa på sociala medier och ladda ned din favoritmusik på Spotify. Numera ingår det också fria samtal och sms i priset, vilket gör Liten mer prisvärt.

Hallon med abonnemanget Hallon Liten

Vad ingår i Hallon Liten?

I dagsläget ingår följande:

  • 2 GB surf med surfpott. Det vill säga att all surf som du inte använder upp en månad sparas och kan användas framöver. Maximalt 100 GB kan sparas i potten.
  • 25 GB extra surf i potten. En bra start på abonnemanget.
  • Fria samtal inom Sverige och fria sms till hela världen.
  • Halva priset i fyra månader. 99 kr blev precis 49 kr.

Det är en bra deal för de flesta. Om man räknar med att använda de extra 25 GB data som ingår över ett år får du alltså mer än 4 GB surf varje månad för under hundralappen. Skulle du få slut på surf finns möjlighet att tanka på mer, alternativt gå upp i storlek till Hallon Stor. Där finns prisplaner från 4-100 GB att välja mellan.

Litet abonnemang, stor täckning

Hallon går i sitt moderbolag 3s nät och når genom det 99 % av Sveriges befolkning. Du behöver antagligen inte oroa dig över din täckning om du inte bor såpass långt norrut att du riskerar att vara en del av en-procenten. Genom att hyra in sig i 3s 4G-nät slipper de också alla kostnader och kapital som krävs för att driva sitt egna mobilnät. Det för oss också in på nästa ämne:

Hur kan abonnemanget vara så billigt?

Nu får vi vara lite subjektiva. 99 kr (49 kr första 4 mån) är riktigt billigt för att få fria samtal, sms till hela världen och 2 GB surf. Hur kommer det sig?

Det handlar om flera faktorer. Hallon Liten har alltså inget eget nät, utan betalar bara en hyra för att de använder nätet. De har inte heller några butiker fyllda med säljare som står och kostar pengar. De är ett litet team av eldsjälar som erbjuder dig nät-baserad support, billiga priser och schyssta villkor. Det är svårt att kräva mer.

Hallon Liten med mobil

Ett tips till dig som funderar på om det är dags att byta mobil är att kombinera Hallon Liten med en ny mobil. Hallon erbjuder flera av de senaste mobilerna till riktigt låga priser när du tecknar ett av deras mobilabonnemang. Som ett exempel finns iPhone X från 579 kr/mån. Visar det sig att det är för lite surf kan du enkelt byta till en större prisplan.