Sony Xperia XZ med abonnemang

Sony Xperia XZ är oerhört skön att ha i handen på grund av den runda formen. Dessutom har den högsta klassificeringen för vattentålighet vilket gör att du kan fortsätta ditt telefonsamtal fast du hoppar in i duschen.

Med Triple Image Sensing Technology kan du enkelt fånga rörliga objekt på bild även i dåligt ljus. Den gör detta med hjälp av en IR-sensor, autofokus i mörker och en laser.

Den nya uppladdningstekniken Qnovo Adaptive Charging lär känna dina laddningsvanor och anpassar laddningen så batteriet inte slits ut. Den laddar snabbt när du behöver det och långsammare när den vet att du har tid.

Välj storlek nedanför för att jämföra priser på Sony Xperia XZ med abonnemang hos alla olika operatörer. Du kan sortera via surf, samtal, sms, bindningstid eller pris.

 
Vid köp av Sony Xperia XZ med abonnemang hos Telia tillkommer alltid 250 kr i startavgift.
 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSBindningstidPris totalt 
Fastpris 4 GBFriaFria24 månader 325 kr/månLäs mer
Fastpris 8 GBFriaFria24 månader 375 kr/månLäs mer
Frihet 1.5 GBFriaFria24månader 399 kr/månLäs mer
Fastpris 1 GBFriaFria24 månader 406 kr/månLäs mer
Fastpris 16 GBFriaFria24 månader 425 kr/månLäs mer
Frihet 3 GBFriaFria24 månader 439 kr/månLäs mer
Fastpris 5 GBFriaFria24 månader 456 kr/månLäs mer
Fastpris 40 GBFriaFria24 månader 475 kr/månLäs mer
Frihet 6 GBFriaFria24 månader 479 kr/månLäs mer
Frihet 20 GBFriaFria24 månader 499 kr/månLäs mer
Fastpris 15 GBFriaFria24 månader 506 kr/månLäs mer
Fastpris 30 GBFriaFria24 månader 556 kr/månLäs mer
Frihet 40 GBFriaFria24 månader 559 kr/månLäs mer
Frihet 60 GBFriaFria24 månader 599 kr/månLäs mer
Unlimited Fri surf!FriaFria24 månader 706 kr/månLäs mer
Frihet Fri surf!FriaFria24 månader 789 kr/månLäs mer

Sony Xperia XZ med abonnemang

När du köper Sony Xperia XZ med abonnemang så får du möjligheten att skaffa ett perfekt mobilabonnemang och en helt ny telefon för en överkomlig månadskostnad. Ovanför har vi på Mobilabonnemanget.nu listat alla operatörers abonnemang som går att kombinera med Xperia XZ och information som total månadskostnad och bindningstid.

På grund av att man binder upp sig när man skaffar en ny mobil i samband med abonnemang så är det extra viktigt att veta vilket abonnemang man ska ha. Har du koll på hur mycket surf, samtal och sms du behöver? Perfekt! Annars kan du kika på inlägget om hur mycket surf som krävs till olika aktiviteter under Nyheter.

Återvinn din förra mobil

Är det så att du gärna vill ha telefonen ännu billigare så kan det vara smart att återvinna din gamla mobil. Många av operatörerna förser dig med ett rabatterat pris om du lämnar in din gamla telefon i samband med köpet av den nya. Inte nog med att du sparar pengar utan du bidrar då också till en bättre miljö med mindre slöseri. Dock kräver de flesta operatörer att telefonen är fri från fel. Skulle det vara så att din mobil inte riktigt fungerar så finns det andra företag som köper begagnade mobiltelefoner.