Apple
iPhone 7
Från 389 kr/mån

Välj

Apple
iPhone 7 Plus
Från 429 kr/mån 

Välj

Samsung Galaxy S8 med abonnemang

Samsung
Galaxy S8 
Från 395 kr/mån

Välj

Samsung Galaxy S8+ med abonnemang

Samsung
Galaxy S8+
Från 429 kr/mån

Välj

Apple
iPhone 6s Plus
Från 395 kr/mån 

Välj

Samsung
Galaxy S7 edge
Från 429 kr/mån

Välj

Samsung
Galaxy S7
Från 399 kr/mån

Välj

Huawei
Honor 8
Från 249 kr/mån

Välj

Samsung
Galaxy A5 (2017)
Från 279 kr/mån

Välj

Sony
Xperia XZ
Från 399 kr/mån

Välj

Apple
iPhone SE
Från 279 kr/mån

Välj

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hitta en mobil med abonnemang som passar dig

Mobil med abonnemang fungerar på samma enkla sätt som om du skulle teckna ett helt vanligt mobilabonnemang. Månadskostnaden blir förstås lite högre men detta är för att slippa betala någonting alls för mobiltelefonen direkt. Klicka på bilden eller knappen Välj för den mobilen du vill ha för att jämföra alla olika abonnemang du kan teckna tillsammans med köp av telefonen.

Kom ihåg! När du köper mobil med abonnemang blir du bunden längre än vad du skulle bli om du bara tecknade ett abonnemang. Vi har skrivit ut bindningstiden i jämförelserna så du enkelt kan se vad som gäller.

Abonnemang för dig som är nöjd med din mobil

För dig som bara vill skaffa ett nytt mobilabonnemang och inte en ny mobil så bör du ändå jämföra abonnemang för att se vilket som passar dig bäst. Du kan göra detta på vår startsida eller jämföra varje operatörs egna mobilabonnemang för sig under operatörer i menyn. Behöver du ännu mer information angående ett abonnemang du är intresserad av kan du klicka på Till abonnemanget så kommer du till operatörens hemsida där du kan hitta alla specifikationer.

Återvinn din gamla mobil och få rabatt på din nya

Något som de flesta operatörer erbjuder är en rabatt på din nya telefon om du lämnar in din gamla i samband med köpet. Oftast så krävs det att telefonen ska vara i fungerande skick för att du ska få rabatt på din nya mobil med abonnemang. Om du inte hade planerat att använda din gamla så kan det vara smart då du sparar både på miljön och din plånbok.