Comviqs erbjudande om dubbel surf blir permanent

Comviqs mobilabonnemang hade i augusti förra året femårsjubileum. För att fira detta gick Comviq ut med en superdeal. Dubbel surf på alla abonnemang och kontantkort fram tills årsskiftet. Det här erbjudandet blev oerhört uppskattat av deras användare och därför så förlängdes det snabbt fram till påsk.

Nu, några månader senare, kommer nästa goda nyhet från mobiloperatören. De nya surfnivåerna på abonnemangen och kontantkorten blir permanenta. Något som passar bra i samband med att standardapplikationer blir allt mer datakrävande.

 

Comviq logga

 

Skillnader i abonnemang

Originalerbjudandet var att alla avtal fick dubbel datamängd. Den permanenta prisändringen ser något annorlunda ut. Priserna på varje avtal är samma som tidigare men innehållet skiljer sig.

  • Fastpris Mini (95 kr/mån) innehåller nu 3 GB/mån (tidigare 2 GB).
  • Fastpris (145 kr/mån) innehåller nu 5 GB/mån (tidigare 2 GB).
  • Fastpris (195 kr/mån) innehåller nu 10 GB/mån (tidigare 4 GB).
  • Fastpris (295 kr/mån) innehåller nu 40 GB/mån (tidigare 20 GB).

LÄS MER PÅ COMVIQ.SE

 

Inte bara Comviq som ökat surfen

Kampen om att vara den billigaste mobiloperatören har pågått i flera år. Den tvingar de konkurrerande operatörerna att kontinuerligt förbättra sina avtal. Något vi som användare kan vara glada över. Comviq är bara en av operatörerna som nyligen uppdaterat sina avtal. Både Hallon och Vimla har även moderniserat sina abonnemang genom att öka datainnehållet. För att se vilken mobiloperatör som är billigast i nuläget kan du kika in på vår jämförelse av de billigaste mobilabonnemangen.

Gamla kunder

Ifall du redan har ett avtal hos Comviq sedan tidigare behöver du inte oroa dig. Ändringen av surfen inkluderar alla befintliga abonnemang och kontantkort. Du får mer surf för samma pengar helt enkelt. Schysst va?