Är utvecklingen av Galaxy S9 redan i full rulle?

Dagens nyhetsinlägg kommer handla om spekulationer och rykten. Mer specifikt angående Samsung nästa mobiltelefon. Nej, inte Galaxy S8 och S8+, vi pratar redan om Galaxy S9. Hå i åtanke att inga uppgifter vi lyfter fram är bekräftade av Samsung själva.

Samsung

Trots att den nya flaggskeppstelefonen från Samsung, Galaxy S8, inte går att skaffa sig ännu går rykten om att utvecklingen av nästkommande telefon redan är igång. Åtminstone om man tror på den koreanska hemsidan The Bells källor. Enligt denna information ska Samsung ha kommit igång med utvecklingen 6 månader tidigt. Det förklaras att anledningen till detta är den stora mängden test- och säkerhetsåtgärder Samsung nu använder sig av sen problemen med Note 7. Något som vi tycker låter väldigt sunt med tanke på problemen de telefonerna ställde till med.

Startar med skärmen

Enligt dessa källor ska det redan finnas ett lag som är dedikerat till att ta fram skärmpanelen som ska finnas i den nya mobiltelefonen. Tydligen så ska utvecklingen ha gått så långt att det nu i april redan ska finnas provskärmar helt klara. Vi vet tyvärr ingenting om hur Samsung ligger i fas med utvecklingen gällande de resterande områdena. Men med tanke på att skärmen verkar varit i fokus hittills antar vi att de inte har kommit väldigt långt. Inga av dessa uppgifter är bekräftade ännu så därför bör man förhålla sig till de med lite reservation.